To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής χρήσης.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Κωδικός: 000210

NIR Αναλυτής, Υγρασία, Λίπος/Ελαιοπεριεκτικότητα, Πρωτεϊνες




<br />



Χαρακτηριστικά
•Στιβαρή κατασκευή (IP65) βασισμένη στην τεχνολογία NIR (Near InfraRed) κατασκευασμένο στη Γερμανία

•Κατάλληλος για εργαστηριακή και βιομηχανική χρήση.

•Μέτρηση Υγρασίας, Λίπους, Ελαίου, Πρωτεϊνης σε Ελαιόπαστα, καφές, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, σκόνες (ζάχαρη, καφές, κακάο, κ.α.)

•Χρόνος ανάλυσης 50 δευτερόλεπτα, όγκος δείγματος 60 ml

•Ακρίβεια μέτρησης 0,1% (βαθμονομείται με εργαστηριακές μεθόδους, Gravimetric Oven, Karl Fischer κλπ)

•Αρχή λειτουργίας NIR  ανακλαση & διαπερατότητα (730 - 1100 nm για γαλακτοκομικά & προϊόντα κρέατος) & (1400 - 2500 nm για λοιπά προϊόντα).

•Δεν απαιτείται επαφή με το προς μέτρηση προϊόν, ούτε καταστροφή του.

•Η μέτρηση δεν επηρεάζεται απο φως, ατμ. υγρασία, θερμοκρασία και σκόνη.

•Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση του χειριστή οπότε μετρήσεις ενεργεί και ανειδίκευτο προσωπικό.

•PC compatible (USB, Serial or Ethernet connections)

•Αποτελέσματα σε,  % Υγρασία  ή  % Ξηρά Ουσία, λίπος %, Πρωτεϊνη %

 

Ειδική βαθμονόμηση για εφαρμογές μέτρησης υγρασίας και ελαιοπεριεκτικότητας σε ελαιόκαρπο, ελαιοπυρήνα και πυρηνόξυλο οπου εκτός απο υγρασία (moisture %) και ελαιοπεριεκρικότητα (Olive oil content %) μετρα τον αριθμό σαπωνοποίησης (Saponification value) και τον αριθμό ιωδίου (Iodine value).

Εγγύηση 2 ετών

 Περιλαμβάνει τις παρακάτω καμπύλες μέτρησης.








































































 ΠΡΟΙΟΝ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΥΡΟΣ

Από       Εώς

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

(SECV)

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΡΙΘΑΡΙ

Υγρασία

8.0

22.0

± 0.33

g/100g

Πρωτεΐνη

7.7

14.9

± 0.28

g/100 g (Ξηράς Ουσίας.)

 

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Υγρασία

4.7

41.1

± 0.55

g/100g

Λάδι

2.2

12.0

± 0.33

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

Πρωτεΐνη

5.6

17.9

± 0.43

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

Άμυλο

56.6

73.9

 

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

 

ΒΡΩΜΗ

Υγρασία

7.7

21.7

± 0.25

g/100g

Πρωτεΐνη

7.9

17.3

± 0.30

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

 

ΡΥΖΙ (Ολικής Άλεσης)

Υγρασία

10.9

18.7

± 0.16

g/100g as is

Πρωτεΐνη

6.3

10.8

± 0.14

g/100 g dm (Ξηράς Ουσίας)

 

ΡΥΖΙ (άλευρο)

Υγρασία

11.0

18.5

± 0.14

g/100g

Πρωτεΐνη

5.4

10.1

± 0.13

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

 

ΡΥΖΙ (ωμό / συγκομιδής)

Υγρασία

9.2

26.0

± 0.28

g/100g

 

ΣΙΚΑΛΗ

Υγρασία

11.0

23.6

± 0.21

g/100g

Πρωτεΐνη

8.0

14

± 0.32

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

 

ΣΟΡΓΟ

Υγρασία

10.2

20.1

± 0.22

g/100g

 

ΣΟΓΙΑ

Υγρασία

5.2

21.0

± 0.27

g/100g

Λάδι

13.4

24.6

± 0.33

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

Πρωτεΐνη

27.3

45.9

± 0.44

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

Ίνες

3.92

5.56

 

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

 

ΣΙΤΑΡΙ

Υγρασία

6.57

20.19

± 0.23

g/100g

Πρωτεΐνη

7.6

16.4

± 0.19

g/100g (Ξηράς Ουσίας)

Πρωτεΐνη (Σκλ. Σιτάρι)

9.9

19.0

± 0.18

g/100 g dm

Γλουτένη

10.2

57.3

± 1.45

g/100 g

Καθίζηση

10

86

± 3.98

ml


 Καθώς και πολλές καμπύλες απο ποικιλίες ελιάς. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα να εισαχθούν οσες νέες καμπύλες παραχθούν χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση.



ΤΙΜΗ:
$ 41897,94
Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Το μήνυμα σας εστάλη με επιτυχία
Η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
Εισάγετε όνομα
Σημείωση: Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τηλέφωνο
Εισάγετε το μήνυμα σας
  • Τεχνικές Προδιαγραφές
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Αρχεία
  • Σχετικές Πληροφορίες
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ