To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής χρήσης.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Κωδικός: 001401

NIR Grain and Flour Analyzer




<br />



ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ, ΚΡΙΘΑΡΙ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΣΙΚΑΛΗ, Triticale, ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ, ΣΟΓΙΑ και ΡΥΖΙ




 


Xρήση Μονοχρωμάτορα Διαβαθμισμένης Σάρωσης (Scanning Grating Monochromator)

Φάσμα μήκους κύματος: 790-1064 nm

Ακρίβεια μήκους κύματος: ± 0.1 nm

Επαναληψημότητα μήκους κύματος: ± 0.02 nm

Εύρος Μονοχρωματικής Δέσμης: 8nm

Ανιχνευτής: Silicon PIN diode

Τρόπος μέτρησης: διαπερατότητα (transmission)

Πηγή φωτός: Λαμπτήρας αλογόνου βολφραμίου  (tungsten)

Μέγιστος αριθμός καμπύλων (calibrations): Απεριόριστος

Οθόνη:  TFT, 5,7 ίντσες, 640 x 480 pixel, έγχρωμη

Πληκτρολόγιο:  Αφής (touch screen)

Επικοινωνία: 3 x USB 2, Wi-fi, LAN

Εκτυπωτής: Ενσωματωμένος, θερμικός.

Ταχύτητα ανάγνωσης: Λιγότερο από 1 λεπτό

Θερμοκρασία εργασίας: 10- 45°C

Επιφάνεια μέτρησης: 40 cm2.

Ποσότητα δείγματος: 300 cm3 (σε περίπτωση σπόρων)

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 12 V AC/DC

Λογισμικό λειτουργίας: Colibri XScale iMX6DL, Linux

Κατανάλωση ισχύος: 50 VA

Διαστάσεις (cm): 350 x 340 x 330 mm

Βάρος: 10 Kg

Δεν απαιτείται προετοιμασία δείγματος. 

Εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών.

Δεν απαιτείται Θάλαμος Εισαγωγής Δείγματος.

 

Αξεσουάρ

Δυνατότητα Υπολογισμού του Ειδικού Βάρους.

 

  










































ΠΡΟΙΟΝ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΥΡΟΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

(SEP, standard error of prediction)

ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΤΗΤΑ

(SD of repeatability measurements by refilling the sample holder

ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ

Γλουτένη

Πρωτεΐνη

Υγρασία

Zeleny

Ειδικό Βάρος1

     15-50 %

8-18 %

9-20 %

10-70 ml

65-86 kg/hl

1,5

0,25

0,2

5,0

0,7

0,4

0,1

0,1

1,5

0,35

ΚΡΙΘΑΡΙ (Χειμερινό & Εαρινό)

Πρωτεΐνη Υγρασία

Ειδικό Βάρος1

7-18 %

9-20 %

58- 76 kg/hl

0,35

0,2

0,7

0,1

0,1

0,35

ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ

Γλουτένη

Πρωτεΐνη

Υγρασία

 Ειδικό Βάρος1

20-40%

11-18%

10-20%

65-86 kg/hl

1,5

0,25

0,2

0.7

0,4

0,1

0,1

0.35

ΣΙΚΑΛΗ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

7-14 %

10-20 %

0,35

 0,2

0,1

0,1

TRITICALE

Πρωτεΐνη

Υγρασία

10-16 %

10-20 %

0,25

 0,2

0,1

0,1

ΒΡΩΜΗ

Υγρασία

Ειδικό Βάρος1

10-20 %

45-75 kg/hl

0.25

1,0

0.1

0.5

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

Άμυλο

Έλαιο

Ειδικό Βάρος1

6-11 %

12-40 %

65-73 %

3-5 %

68- 82 kg/hl

0,4

0,5

1,0

0,3

0,8

0,15

0,15

0,4

0,10

0,4

ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ

Έλαιο

Έλαιο  

Υγρασία

34-46 %

36-52%

5- 12 %

0,7

0,8

0,3

0,4

0,5

0,15

ΣΟΓΙΑ

Πρωτεΐνη

Πρωτεΐνη

Έλαιο

Έλαιο

Υγρασία

Ειδικό Βάρος1

26-40 %

32-45 %

14-24 %

17-26 %

8-25 %

70-80 kg/hl

0,5

0,6

0,3

0,4

0,4

0,7

0,2

0,3

0,15

0,15

0,1

0,35

 ΗΛΙΑΝΘΟΣ (Αποφλοιωμένος)

Υγρασία

Έλαιο

Ελαικό Οξύ

5-10 %

36-50 %

20-90 %

0,4

1,5

6,0

0,2

0,6

3,0

ΑΡΑΚΑΣ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

11-20 %

15-23%

0,4

0,6

0,15

0,3

ΦΑΣΟΛΙ

Υγρασία

Πρωτεΐνη

11-20%

20-28

0,4

0,6

0,15

 0,3

ΡΥΖΙ

(Αποφλοιωμένο)

Πρωτεΐνη

Υγρασία

4,5-8 %

10-15 %

0,25

0,20

0,1

0,1

ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ+

Γλουτένη

Υγρασία

Τέφρα

Πρωτεΐνη  

20-40 %

12-16 %

0,4-1,4 %

11-18 %

1,2

0,3

0,035

0,35

0,4

0,1

0,015

 0,1

ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ+

Υγρασία

Πρωτεΐνη

12-16 %

 11-18 %

0,3

0,35

0,1

0,1

ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ+

(παραγώμενο χημικά)

Πρωτεΐνη

Υγρασία

40-50 %

8-14 %

0,5

0,2

0,15

0,1

ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ + (παραγώμενο μηχανικά)

Έλαιο

Πρωτεΐνη

Υγρασία

4-15%

32-45%

2-14%

0,3

0,6

0.3

0,1

0,2

0,1

ΧΟΝΔΡΟΚΟΚΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ+

Υγρασία

Πρωτεΐνη Έλαιο

10-15%

5-8 %

0,8-3,0%

0,2

0,2

0,2

0,1

0,1

0,1

ΛΕΠΤΟΚΟΚΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ+

Υγρασία

Πρωτεΐνη Έλαιο

10-16%

5-8 %

1-3%

0,2

0,2

0,2

0,1

0,1

0,1


 

  1: μόνο στο μοντέλο 001401

 + Απαιτείται ειδική θήκη εισαγωγής σπόρου

 

 

 

 



ΤΙΜΗ:
$ 25767,54
Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Το μήνυμα σας εστάλη με επιτυχία
Η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
Εισάγετε όνομα
Σημείωση: Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τηλέφωνο
Εισάγετε το μήνυμα σας
  • Τεχνικές Προδιαγραφές
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Αρχεία
  • Σχετικές Πληροφορίες