To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής χρήσης.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Κωδικός: 001401

NIR Grain and Flour Analyzer




<br />



ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ, ΚΡΙΘΑΡΙ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ, ΑΛΕΥΡΙ, ΣΙΚΑΛΗ, Triticale, ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ, ΣΟΓΙΑ, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ και ΡΥΖΙ

Φάσμα μήκους κύματος: 790-1064 nm

Ακρίβεια μήκους κύματος: ± 0.1 nm

Επαναληψημότητα μήκους κύματος: ± 0.02 nm

Εύρος Μονοχρωματικής Δέσμης: 8nm

Ανιχνευτής: Silicon PIN diode

Τρόπος μέτρησης: διαπερατότητα (transmission)

Πηγή φωτός: Λαμπτήρας αλογόνου βολφραμίου  (tungsten)

Μέγιστος αριθμός καμπύλων (calibrations): Απεριόριστος

Οθόνη:  LCD, 7 ίντσες, 800 x 480 pixel, έγχρωμη

Πληκτρολόγιο:  Αφής (touch screen)

Επικοινωνία: USB 2, Wi-fi, LAN

Εκτυπωτής: Ενσωματωμένος, θερμικός.

Ταχύτητα ανάγνωσης: Λιγότερο από 1 λεπτό

Θερμοκρασία εργασίας: 10- 45°C

Επιφάνεια μέτρησης: 30 cm2.

Ποσότητα δείγματος: 100 cm3 (σε περίπτωση σπόρων)

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 12 V AC/DC

Λογισμικό λειτουργίας: Colibri XScale PXA270, Linux

Κατανάλωση ισχύος: 35 VA

Διαστάσεις (cm): 290 x 270 x 420 mm

Βάρος: 10 Kg

Δεν απαιτείται προετοιμασία δείγματος. 

Εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών.

Δεν απαιτείται Θάλαμος Εισαγωγής Δείγματος.

 

Αξεσουάρ

Δυνατότητα Υπολογισμού Ειδικού Βάρους.

  




























ΠΡΟΙΟΝ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΥΡΟΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

SEP, standard error of prediction)

ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΤΗΤΑ

(SD of repeatability measurements by refilling the sample holder

ΣΙΤΑΡΙ Μ.

Γλουτένη

Πρωτεΐνη

Υγρασία

Zeleny

15-50 %

10-18 %

9-18 %

10-70

± 1,5 %

 ± 0,25 %

± 0,2 %

± 5,0

0,4

0,1

0,1

1,5

ΚΡΙΘΑΡΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

7-18 %

9-19 %

± 0,35 %

± 0,2 %

0,10

0,1

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

6-11 %

12-35 %

± 0,4 %

± 0,5 %

0,15

0,15

ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ

Πρωτεΐνη

40-50 %

± 0,5 %

0,15

ΑΛΕΥΡΙ

Γλουτένη

Υγρασία

Τέφρα

Πρωτεΐνη

20-40 %

12-16 %

0,4-1,4 %

11-18 %

± 1,2 %

± 0,35 %

± 0,035 %

± 0,35 %

0,4

0,1

0,015

0.1

ΣΙΤΑΡΙ Σκλ.

Γλουτένη

Πρωτεΐνη

Υγρασία

20-35 %

11-16 %

10-16 %

± 1,5 %

± 0,25 %

± 0,2 %

0,4

0,1

0,1

ΣΙΚΑΛΗ

Πρωτείνη

Υγρασία

7-14 %

10-19 %

± 0,35 %

± 0,2 %

0,10

0,1

Triticale

Πρωτεΐνη

Υγρασία

10-16 %

9-19 %

± 0,25 %

± 0,2 %

0,10

0,1

ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ

Λάδι

Υγρασία

38-45 %

5- 10 %

1,0

0,3

0,5

0,15

ΣΟΓΙΑ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

Λάδι

26-42 %

8-25 %

17-25 %

0,6

0,4

0,3

0,2

0,1

0,1

ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

11-18%

12-16%

0,35

0,3

0,1

0,1

ΡΥΖΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

4,5-8%

10-15%

0,25

0,2

0,1

0,1


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ΤΙΜΗ:
$ 21884,02
Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Το μήνυμα σας εστάλη με επιτυχία
Η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
Εισάγετε όνομα
Σημείωση: Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τηλέφωνο
Εισάγετε το μήνυμα σας
  • Τεχνικές Προδιαγραφές
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Αρχεία
  • Σχετικές Πληροφορίες