To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής χρήσης.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Κωδικός: 000415

pH electrode for meat & dairy products, puncture, S7




<br />



Συνδυασμένο ηλεκτρόδιο pH, Κατάλληλο για προϊόντα κρέατος (αλλαντικά κλπ) και μαλακά γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, κρέμες κλπ). 

 2 - 14 pH / 0 - 50 °C / 0.1bar

Body in Epoxy - GEL filled

1 open junction

Paste, bread, paints, varnishes, cosmetics, creams, drinking water, water emulsions, fruit juices, galvanic baths, detergents, mayonnaise, preserved foods, cheese, milk, water suspensions, viscous samples, waste water, butter, yoghurt.

Απαιτείται καλώδιο σύνδεσης του ηλεκτροδίου με το πεχάμετρο

 



ΤΙΜΗ:
155,25 €
Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Άμεσα Διαθέσιμο

  • Τεχνικές Προδιαγραφές
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Αρχεία
  • Σχετικές Πληροφορίες
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ