Κωδικός: 000415
pH electrode for meat & dairy products, puncture, S7
Συνδυασμένο ηλεκτρόδιο pH, Κατάλληλο για προϊόντα κρέατος (αλλαντικά κλπ) και μαλακά γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, κρέμες κλπ).
2 - 14 pH / 0 - 50 °C / 0.1bar
Body in Epoxy - GEL filled
1 open junction
Paste, bread, paints, varnishes, cosmetics, creams, drinking water, water emulsions, fruit juices, galvanic baths, detergents, mayonnaise, preserved foods, cheese, milk, water suspensions, viscous samples, waste water, butter, yoghurt.
Απαιτείται καλώδιο σύνδεσης του ηλεκτροδίου με το πεχάμετρο
ΤΙΜΗ:
155,25 €
Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ