Κωδικός: 001401
NIR Αναλυτής Σιτηρών και Αλεύρων (Πρωτείνη, Γλουτένη, Υγρασία, Ειδικό Βάρος κλπ)
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ, ΚΡΙΘΑΡΙ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΣΙΚΑΛΗ, Triticale, ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ, ΣΟΓΙΑ και ΡΥΖΙ
|
Xρήση Μονοχρωμάτορα Διαβαθμισμένης Σάρωσης (Scanning Grating Monochromator)
Φάσμα μήκους κύματος: 790-1064 nm
Ακρίβεια μήκους κύματος: ± 0.1 nm
Επαναληψημότητα μήκους κύματος: ± 0.02 nm
Εύρος Μονοχρωματικής Δέσμης: 8nm
Ανιχνευτής: Silicon PIN diode
Τρόπος μέτρησης: διαπερατότητα (transmission)
Πηγή φωτός: Λαμπτήρας αλογόνου βολφραμίου (tungsten)
Μέγιστος αριθμός καμπύλων (calibrations): Απεριόριστος
Οθόνη: TFT, 5,7 ίντσες, 640 x 480 pixel, έγχρωμη
Πληκτρολόγιο: Αφής (touch screen)
Επικοινωνία: 3 x USB 2, Wi-fi, LAN
Εκτυπωτής: Ενσωματωμένος, θερμικός.
Ταχύτητα ανάγνωσης: Λιγότερο από 1 λεπτό
Θερμοκρασία εργασίας: 10- 45°C
Επιφάνεια μέτρησης: 40 cm2.
Ποσότητα δείγματος: 300 cm3 (σε περίπτωση σπόρων)
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 12 V AC/DC
Λογισμικό λειτουργίας: Colibri XScale iMX6DL, Linux
Κατανάλωση ισχύος: 50 VA
Διαστάσεις (cm): 350 x 340 x 330 mm
Βάρος: 10 Kg
Δεν απαιτείται προετοιμασία δείγματος.
Εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών.
Δεν απαιτείται Θάλαμος Εισαγωγής Δείγματος.
Αξεσουάρ
Δυνατότητα Υπολογισμού του Ειδικού Βάρους.
ΠΡΟΙΟΝ | ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ | ΕΥΡΟΣ | ΑΚΡΙΒΕΙΑ (SEP, standard error of prediction) | ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΤΗΤΑ (SD of repeatability measurements by refilling the sample holder |
ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ | Γλουτένη Πρωτεΐνη Υγρασία Zeleny Ειδικό Βάρος1 | 15-50 % 8-18 % 9-20 % 10-70 ml 65-86 kg/hl | 1,5 0,25 0,2 5,0 0,7 | 0,4 0,1 0,1 1,5 0,35 |
ΚΡΙΘΑΡΙ (Χειμερινό & Εαρινό) | Πρωτεΐνη Υγρασία Ειδικό Βάρος1 | 7-18 % 9-20 % 58- 76 kg/hl | 0,35 0,2 0,7 | 0,1 0,1 0,35 |
ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ | Γλουτένη Πρωτεΐνη Υγρασία Ειδικό Βάρος1 | 20-40% 11-18% 10-20% 65-86 kg/hl | 1,5 0,25 0,2 0.7 | 0,4 0,1 0,1 0.35 |
ΣΙΚΑΛΗ | Πρωτεΐνη Υγρασία | 7-14 % 10-20 % | 0,35 0,2 | 0,1 0,1 |
TRITICALE | Πρωτεΐνη Υγρασία | 10-16 % 10-20 % | 0,25 0,2 | 0,1 0,1 |
ΒΡΩΜΗ | Υγρασία Ειδικό Βάρος1 | 10-20 % 45-75 kg/hl | 0.25 1,0 | 0.1 0.5 |
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ | Πρωτεΐνη Υγρασία Άμυλο Έλαιο Ειδικό Βάρος1 | 6-11 % 12-40 % 65-73 % 3-5 % 68- 82 kg/hl | 0,4 0,5 1,0 0,3 0,8 | 0,15 0,15 0,4 0,10 0,4 |
ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ | Έλαιο Έλαιο Υγρασία | 34-46 % 36-52% 5- 12 % | 0,7 0,8 0,3 | 0,4 0,5 0,15 |
ΣΟΓΙΑ | Πρωτεΐνη Πρωτεΐνη Έλαιο Έλαιο Υγρασία Ειδικό Βάρος1 | 26-40 % 32-45 % 14-24 % 17-26 % 8-25 % 70-80 kg/hl | 0,5 0,6 0,3 0,4 0,4 0,7 | 0,2 0,3 0,15 0,15 0,1 0,35 |
ΗΛΙΑΝΘΟΣ (Αποφλοιωμένος) | Υγρασία Έλαιο Ελαικό Οξύ | 5-10 % 36-50 % 20-90 % | 0,4 1,5 6,0 | 0,2 0,6 3,0 |
ΑΡΑΚΑΣ | Πρωτεΐνη Υγρασία | 11-20 % 15-23% | 0,4 0,6 | 0,15 0,3 |
ΦΑΣΟΛΙ | Υγρασία Πρωτεΐνη | 11-20% 20-28 | 0,4 0,6 | 0,15 0,3 |
ΡΥΖΙ (Αποφλοιωμένο) | Πρωτεΐνη Υγρασία | 4,5-8 % 10-15 % | 0,25 0,20 | 0,1 0,1 |
ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ+ | Γλουτένη Υγρασία Τέφρα Πρωτεΐνη | 20-40 % 12-16 % 0,4-1,4 % 11-18 % | 1,2 0,3 0,035 0,35 | 0,4 0,1 0,015 0,1 |
ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ+ | Υγρασία Πρωτεΐνη | 12-16 % 11-18 % | 0,3 0,35 | 0,1 0,1 |
ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ+ (παραγώμενο χημικά) | Πρωτεΐνη Υγρασία | 40-50 % 8-14 % | 0,5 0,2 | 0,15 0,1 |
ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ + (παραγώμενο μηχανικά) | Έλαιο Πρωτεΐνη Υγρασία | 4-15% 32-45% 2-14% | 0,3 0,6 0.3 | 0,1 0,2 0,1 |
ΧΟΝΔΡΟΚΟΚΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ+ | Υγρασία Πρωτεΐνη Έλαιο | 10-15% 5-8 % 0,8-3,0% | 0,2 0,2 0,2 | 0,1 0,1 0,1 |
ΛΕΠΤΟΚΟΚΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ+ | Υγρασία Πρωτεΐνη Έλαιο | 10-16% 5-8 % 1-3% | 0,2 0,2 0,2 | 0,1 0,1 0,1 |
1: μόνο στο μοντέλο 001401
+ Απαιτείται ειδική θήκη εισαγωγής σπόρου
Κατόπιν Παραγγελίας