The site uses cookies. By clicking on “Accept”, automatically you approve the use of cookies as stated at terms of use.
ACCEPT COOKIES

Code: 000210

NIR analyzer, Moisture, Fat, Protein




<br />



•Στιβαρή κατασκευή (IP65) βασισμένη στην τεχνολογία NIR (Near InfraRed) κατασκευασμένο στη Γερμανία

•Κατάλληλος για εργαστηριακή και βιομηχανική χρήση.

•Μέτρηση Υγρασίας, Λίπους, Ελαίου, Πρωτεϊνης σε Ελαιόπαστα, καφές, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, σκόνες (ζάχαρη, καφές, κακάο, κ.α.)

•Χρόνος ανάλυσης 50 δευτερόλεπτα, όγκος δείγματος 60 ml

•Ακρίβεια μέτρησης 0,1% (βαθμονομείται με εργαστηριακές μεθόδους, Gravimetric Oven, Karl Fischer κλπ)

•Αρχή λειτουργίας NIR  ανακλαση & διαπερατότητα (730 - 1100 nm για γαλακτοκομικά & προϊόντα κρέατος) & (1400 - 2500 nm για λοιπά προϊόντα).

•Δεν απαιτείται επαφή με το προς μέτρηση προϊόν, ούτε καταστροφή του.

•Η μέτρηση δεν επηρεάζεται απο φως, ατμ. υγρασία, θερμοκρασία και σκόνη.

•Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση του χειριστή οπότε μετρήσεις ενεργεί και ανειδίκευτο προσωπικό.

•PC compatible (USB, Serial or Ethernet connections)

•Αποτελέσματα σε,  % Υγρασία  ή  % Ξηρά Ουσία, λίπος %, Πρωτεϊνη %

 

Ειδική βαθμονόμηση για εφαρμογές μέτρησης υγρασίας και ελαιοπεριεκτικότητας σε ελαιόκαρπο, ελαιοπυρήνα και πυρηνόξυλο οπου εκτός απο υγρασία (moisture %) και ελαιοπεριεκρικότητα (Olive oil content %) μετρα τον αριθμό σαπωνοποίησης (Saponification value) και τον αριθμό ιωδίου (Iodine value).

 



PRICE:
$ 41897.94
VAT included

On Request

Your message has been sent successfully.
The operation could not be completed.
Enter your first name
Note: All fields are required
Enter your Phone
Enter your message
  • Technical Specifications
  • User Manual
  • Attached Files
  • Related Info
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ