To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής χρήσης.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Κωδικός: 001283

Αναλυτής NIR για σπόρους σιτηρών & άλευρα




<br />



ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ, ΚΡΙΘΑΡΙ και ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Φάσμα μήκους κύματος: 790-1064 nm

Ακρίβεια μήκους κύματος: ± 0.1 nm

Επαναληψημότητα μήκους κύματος: ± 0.02 nm

Εύρος Μονοχρωματικής Δέσμης: 8nm

Ανιχνευτής: Silicon PIN diode

Τρόπος μέτρησης: διαπερατότητα (transmission)

Πηγή φωτός: Λαμπτήρας αλογόνου βολφραμίου  (tungsten)

Μέγιστος αριθμός καμπύλων (calibrations): Απεριόριστος

Οθόνη:  LCD,  640 x 480 pixel, έγχρωμος

Πληκτρολόγιο:  Αφής (touch screen) & Μεμβράνης (membrane)

Θύρα επικοινωνίας: RS232 /  USB 2

Εκτυπωτής: Ενσωματωμένος, θερμικός.

Ταχύτητα ανάγνωσης: Λιγότερο από 1 λεπτό

Θερμοκρασία εργασίας: 10- 45°C

Επιφάνεια μέτρησης: 30 cm2.

Ποσότητα δείγματος: 100 cm3 (σε περίπτωση σπόρων)

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 12 V AC/DC

Κατανάλωση ισχύος: 30 VA

Διαστάσεις (cm): 210 x 230 x 360 mm (Scan-T)

Βάρος: 6 Kg

Δεν απαιτείται προετοιμασία δείγματος. 

Εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών.

Συμπεριλαμβάνεται ο Θάλαμος Εισαγωγής Δείγματος για Σιτάρι & Κριθάρι.

Αξεσουάρ

 


  • Θάλαμος Εισαγωγής Δείγματος για Αλεύρι
  • Θάλαμος Εισαγωγής Δείγματος για Ελαιοκράμβη
  • Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον καμπύλων μέτρησης απο τα προιόντα του πινακα.

 




























ΠΡΟΙΟΝ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΥΡΟΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

SEP, standard error of prediction)

ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΤΗΤΑ

(SD of repeatability measurements by refilling the sample holder

ΣΙΤΑΡΙ Μ.

Γλουτένη

Πρωτεΐνη

Υγρασία

Zeleny

15-50 %

10-18 %

9-18 %

10-70

± 1,5 %

 ± 0,25 %

± 0,2 %

± 5,0

0,4

0,1

0,1

1,5

ΚΡΙΘΑΡΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

7-18 %

9-19 %

± 0,35 %

± 0,2 %

0,10

0,1

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

6-11 %

12-35 %

± 0,4 %

± 0,5 %

0,15

0,15

ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ

Πρωτεΐνη

40-50 %

± 0,5 %

0,15

ΑΛΕΥΡΙ

Γλουτένη

Υγρασία

Τέφρα

Πρωτεΐνη

20-40 %

12-16 %

0,4-1,4 %

11-18 %

± 1,2 %

± 0,35 %

± 0,035 %

± 0,35 %

0,4

0,1

0,015

0.1

ΣΙΤΑΡΙ Σκλ.

Γλουτένη

Πρωτεΐνη

Υγρασία

20-35 %

11-16 %

10-16 %

± 1,5 %

± 0,25 %

± 0,2 %

0,4

0,1

0,1

ΣΙΚΑΛΗ

Πρωτείνη

Υγρασία

7-14 %

10-19 %

± 0,35 %

± 0,2 %

0,10

0,1

Triticale

Πρωτεΐνη

Υγρασία

10-16 %

9-19 %

± 0,25 %

± 0,2 %

0,10

0,1

ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ

Λάδι

Υγρασία

38-45 %

5- 10 %

1,0

0,3

0,5

0,15

ΣΟΓΙΑ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

Λάδι

26-42 %

8-25 %

17-25 %

0,6

0,4

0,3

0,2

0,1

0,1

ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

11-18%

12-16%

0,35

0,3

0,1

0,1

ΡΥΖΙ

Πρωτεΐνη

Υγρασία

4,5-8%

10-15%

0,25

0,2

0,1

0,1


 



ΤΙΜΗ:
$ 17241,95
Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Το μήνυμα σας εστάλη με επιτυχία
Η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
Εισάγετε όνομα
Σημείωση: Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τηλέφωνο
Εισάγετε το μήνυμα σας
  • Τεχνικές Προδιαγραφές
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Αρχεία
  • Σχετικές Πληροφορίες