To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής χρήσης.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Κωδικός: 000210

NIR Αναλυτής, Υγρασία, Λίπος/Ελαιοπεριεκτικότητα, Πρωτεϊνες




<br />



•Στιβαρή κατασκευή (IP65) βασισμένη στην τεχνολογία NIR (Near InfraRed) κατασκευασμένο στη Γερμανία

•Κατάλληλος για εργαστηριακή και βιομηχανική χρήση.

•Μέτρηση Υγρασίας, Λίπους, Ελαίου, Πρωτεϊνης σε Ελαιόπαστα, καφές, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, σκόνες (ζάχαρη, καφές, κακάο, κ.α.)

•Χρόνος ανάλυσης 50 δευτερόλεπτα, όγκος δείγματος 60 ml

•Ακρίβεια μέτρησης 0,1% (βαθμονομείται με εργαστηριακές μεθόδους, Gravimetric Oven, Karl Fischer κλπ)

•Αρχή λειτουργίας NIR  ανακλαση & διαπερατότητα (730 - 1100 nm για γαλακτοκομικά & προϊόντα κρέατος) & (1400 - 2500 nm για λοιπά προϊόντα).

•Δεν απαιτείται επαφή με το προς μέτρηση προϊόν, ούτε καταστροφή του.

•Η μέτρηση δεν επηρεάζεται απο φως, ατμ. υγρασία, θερμοκρασία και σκόνη.

•Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση του χειριστή οπότε μετρήσεις ενεργεί και ανειδίκευτο προσωπικό.

•PC compatible (USB, Serial or Ethernet connections)

•Αποτελέσματα σε,  % Υγρασία  ή  % Ξηρά Ουσία, λίπος %, Πρωτεϊνη %

 

Ειδική βαθμονόμηση για εφαρμογές μέτρησης υγρασίας και ελαιοπεριεκτικότητας σε ελαιόκαρπο, ελαιοπυρήνα και πυρηνόξυλο οπου εκτός απο υγρασία (moisture %) και ελαιοπεριεκρικότητα (Olive oil content %) μετρα τον αριθμό σαπωνοποίησης (Saponification value) και τον αριθμό ιωδίου (Iodine value).



ΤΙΜΗ:
$ 41897,94
Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Το μήνυμα σας εστάλη με επιτυχία
Η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
Εισάγετε όνομα
Σημείωση: Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τηλέφωνο
Εισάγετε το μήνυμα σας
  • Τεχνικές Προδιαγραφές
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Αρχεία
  • Σχετικές Πληροφορίες
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ